Καλάθι Αγορών

VirtueMart

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

banner-1

-Νέα Προϊόντα-

C 615 Καναπές

C615_3th

700 €

Βρείτε μας...

visa-icon1
Ασφάλεια πληρωμών μέσω του ασφαλούς τραπεζικού συστήματος της Eurobank

Home » Η Επιπλοδομή
A+ R A-

Η Επιπλοδομή

epiplomagrizos_ekswterini

Η οικογένεια Μαγρίζου δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1930.

Το 1980 πρωτοπορεί και εγκαινιάζει ένα χώρο 2,500τ.μ. με την επωνυμία «ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ» και το 1987 μεταφέρεται στις σύγχρονες, ιδιόκτητες, σημερινές εγκαταστάσεις 5,000τ.μ. στην οδό Σωκράτους 117 στην πόλη της Λάρισας.

Στους 6 ορόφους του καταστήματος, μπορεί κανείς να επιλέξει τα έπιπλα του σπιτιού του από μία μεγάλη γκάμα ελληνικών και ευρωπαϊκών οίκων. Σε μοντέρνο αλλά και κλασικό στυλ, τα έπιπλα που φαντάζεστε για το χώρο σας παίρνουν μορφή….

Βασικό μέλημα των ανθρώπων της ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ είναι η παροχή ποιοτικών επίπλων σε προσιτές τιμές, ενώ στον εκθεσιακό χώρο εκτός των επίπλων μπορείτε να βρείτε αντικείμενα που συμπληρώνουν την αισθητική του χώρου σας, όπως φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες και διακοσμητικά.

Εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα της διακόσμησης εσωτερικού χώρου, είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει στον χώρο μας και να προσαρμόσει τα έπιπλα στις ξεχωριστές ανάγκες του σπιτιού σας. Στο τμήμα ειδικών κατασκευών μπορούν να δημιουργηθούν εξ’αρχής έπιπλα μοναδικού συνδυασμού και να δοθούν λύσεις σε χώρους που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες.

Η ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ, σεβόμενη την πολυετή παρουσία της στο χώρο και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της, παρακολουθεί τις εξελίξεις και υπόσχεται την συνεχή προσπάθεια για άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της.

 

[ H έκθεσή μας ] ..................................................................................................................................................

 

Επικοινωνία

Στείλτε μας mail
info@epiplomagrizos.gr
Τηλεφωνήστε μας
2410 283186

Στατιστικά

  • Εμφανίσεις Περιεχομένου : 265868

Έχουμε 45 επισκέπτες συνδεδεμένους